27 augustus 2007

Maanrock

Verslagjes-tijd!

Vrijdag heb ik het schatje opnieuw een knuffeltje kunnen geven. En 'k heb Simon teruggezien. Zijn haar is wel ok :)
Zaterdag voorzagen we ons van voedsel in de Pizza hut. Behalve dan dat de koek van die pizza smaakte naar oliebollen, was het wel aanvaardbaar. Op hun papieren placemats hadden ze er-heerlijk-uitziende-maar-daarom-niet-zijnde foto's van chocomousse afgeprint. Omdat ik het risico niet wou lopen (en op dat moment al te veel gegeten had) zijn we in de GB daarnaast chocomousse gaan kopen. Het was een waar festijn, en ook wel een fotoshoot waard. Niet iedere foto is even publiceerbaar, maar ik doe het lekker toch!









Zaterdag was er Maanrock. In Mechelen zullen ze het geweten hebben dat wij er aanwezig waren. Op een marginaal volle bus van de gratis parking naar het centrum gaan, het heeft toch wel iets. Vooral omdat het echt wel de moeite waard bleek te zijn. "Dikke fête" tot en met! Eerst wat geacclimatiseerd op een terrasje. Een vreemde toot is normaal. Zodra de drank er was, keek iedereen terug normaal -incluis mezelf dus-. Leve Kriek Subituut. (of zo)




O ja, en de optredens: Milow hadden we gemist. Shameboy was overdag zelfs goed. En Yevgueni (eindelijk) was formitastisch.



Een primeur in Jozefienblogland. Ik kondig aan waarover m'n volgende blog zal gaan. 'k Wou het namelijk in één keer schrijven, maar dat zal niet meer gaan wegens tijdnood.
Het volgende blogje zal alweer doorspekt zijn met foto's, deze keer van het bootcamp / Bobbejaanland. En eventueel met pictures van Kirsten. Binnen een kwartiertje komt ze namelijk op Ieperbezoek, vooraleer ze naar het verre Zuid-Afrika vertrekt.

Adiós amigos!
Gran beso x

1 opmerking:

Michelle zei

Mmmmm lekkere chocomouse!
Op die papieren van de Pizza Hut ziet alles er goed uit... Maar het trekt meestal niet op de foto als je het besteld! Maarja... Lang leve de lekkere large magarita cheese crust!