06 augustus 2007

fijne tijden

Merhaba

'k Zou beginnen te vragen hoe het met jullie gaat, maar da's nogal stom. Dit is nl niet echt een chatgesprek. Ik ben gewoon egocentrisch en babbel over mezelf... Juist.. Door deze blog leer ik mezelf beter kennen. Alhoewel ik vind dat ik geen zo'n egoïstisch ikkekind ben. Aber ja. Als jullie willen, mogen jullie dus antwoorden en zeggen hoe het met jullie gaat.

Ziezo, de inleiding was er alweer :). Ik wou vorige week donderdag al schrijven. 'k Wou jullie vertellen over hoe blij ik was, want er stond een heel leuk weekend voor de deur. Ik was blij omwille van het dagje zee de vrijdag, het dagje Dranouter de zaterdag, en vooral omdat die donderdagavond mijn liefje al hierheen kwam. Waarom heb ik jullie dat dan niet meegedeeld? Wel ja, mijn liefje stond voor de deur...



Nu de evaluatie:

- Zee: heel tof. Eigenlijk de eerste echte zomerdag dit jaar. Deze vakantie dan. April telt eventjes niet mee als zomer. De temperaturen waren hoog, want er was veel zon (dit is logisch!). Door de zon verbrandde ik. Dat is minder logisch. Ik kocht namelijk zonnecrème. Maar aangezien je eerst moet naar een zonnecrèmewinkel wandelen, verbrand je ondertussen. Dus toch een beetje logisch. Al bij al valt het heel goed mee. Op Dranouter waren er grotere kreeften dan ik.
De vorige zin is dan ook een fantastische brug

- Dranouter (wat had je gedacht?!): heel tof. Wat had je gedacht?! Eerst op de vestingen gepicknickt. Nu weet ten minste één Nederlander dat West-Vlaanderen meer kan zijn dan een paar varkensstallen. Dan zijn we rustig richting festival vertrokken. Toen we de clan zochten, botsten Pieter en ik op een andere clan: die van de slettenbattlegirls. Zoals de naam het al doet vermoeden, meisjes van heel hoogstaand niveau. We hebben gesocialised, want daar houden we van, om dan tot onze grote spijt hen te verlaten en naar de slettenbattleboys te gaan. Absynthe minded, Sinéad O'Connor, Admiral Freebee, Lotte van Dijck... O ja, en de zweefmolen! Het is fijn geweest. Om halfdrie richting auto gegaan. Wel degelijk richting, want een auto zoeken is moeilijk! Om mijn pijn wat te verzachten (ik had al de hele dag pijn in mijn voet) besloot Pieter om het spreekwoord 'gedeelde smart, halve smart' toe te passen en op de 'parking' (dixit Liesbeth: patattenveld) zijn voet om te slaan. Let op, dit is weer de overgang!

- Zondagochtend om halfvier in het bedje gerold, en om zeven uur er alweer uit. Het schatje besloot dat hij toch wel heel veel pijn had aan zijn voetje, en om 8.30 uur zaten we al bij de dokter. Na de nodige pilletjes voor te schrijven, gingen we terug naar huis om mammie te helpen. Barbecuetijd! Heel lekker en veel te veel, net zoals het hoort.


Vandaag ben ik gaan werken. Per ongeluk blijkbaar. Ik stond deze week enkel op zaterdag ingeschreven. En daarna is het hotel tien dagen lang gesloten. Ik zoek dus ander werk. En nee, ik ga zaterdag ook niet meer. Vrijdag is er marktrock Leuven, en zaterdag een familiefeestje in het Limburgse...

Ik maak er dus een sport van. Zo veel mogelijk vakantiejobs! (of ook niet)

Geen opmerkingen: